U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Bergenzon Montage & Elektro is een jong en dynamisch bedrijf met veel know-how en ervaring, opgericht door Frank Hiep. Wij zijn gevestigd in Nieuw Bergen (L.). 

Gedurende het aankleden van onze eigen leefomgeving gestart met duurzaam “ondernemen” zoals woningisolatie, infiltratie hemelwaterafvoer, opwekken van energie, …

Mede door kennis en passie te delen zijn er al diverse vrienden, kennissen en familieleden gevolgd. Ik vind het dan ook bijzonder leuk dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken. Om mijn vakmanschap kracht bij te zetten ben ik terug de schoolbanken in gegaan.

Alle opleidingen bij elkaar hebben er zorg voor gedragen dat Bergenzon Montage & Elektro de InstallQ erkenning heeft ontvangen en tevens in het bezit is van het zegelrecht verstrekt door Enexis. Voor nadere toelichting wat u van een erkend installateur mag verwachten kijkt u op www.installq.nl.

Service en tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel en werken hier voortdurend aan. Verder staan we niet stil en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Hierdoor krijgt u van ons een eerlijk en persoonlijk advies op basis van de meest recente informatie.